Ruag Ammotec Denmark ApS Randers

RUAG Ammotec Denmark er nyetableret på det danske jagt- og sportsskyttemarked, og arbejder med velkendte varemærker som f.eks. Norma, RWS, Geco, GAMO, ATN, FAIR, Muck og Sordin.

RUAG Ammotec Denmark er en del af RUAG koncernen, som nu søger en ny kollega til vores danske afdeling. Her vil du indgå i et mindre team, med en familier stemning.

Vi ser store vækstmuligheder de nærmeste år, og søger derfor en ny kollega til vores salgsafdeling, hvor du kan blive en del af et mindre team med stor erfaring.

Hvis du har erfaring med salgsarbejde og har en passion for jagt, sportsskydning og Outdoor livet, vil du trives hos RUAG!

Kvalifikationer:

Som sælger hos RUAG Ammotec Denmark bliver du en del af vores salgsteam, hvor du skal være med til at udvikle eksisterende kunder, og opsøge nye kundegrupper.

Vi ser gerne at du har salgserfaring og formår at arbejde effektivt og selvstændigt.
Brancheerfaring fra jagt- og sportsskydning er en fordel men ikke et krav.

Du behersker naturligvis dansk, og da du samtidig skal havde kontakt med vores udenlandske leverandører behersker du engelsk i skrift og tale. Hvis du samtidig behersker tysk, er det en fordel, men ikke et krav.

Som person er du god til at kommunikere og kan opbygge positive og langsigtede relationer. Du er en teamspiller som samtidig formår at arbejde effektivt og selvstændigt når det behøves. Du skal kunne arbejde med IT som hjælpemiddel i dit daglige arbejde og har du erfaring Navision er det et ekstra plus.

RUAG tilbyder:

En spændende job i et selskab med meget store vækstmuligheder de kommende år.

Et lille sammensat team med familier stemning, i kombination med koncern tillhørs forhold og international element.

Løn i forhold til kvalifikationer og erfaring.

Send din ansøgning til:

RUAG Denmark Aps., Endelavevej 1, 8940 Randers Sv., eller på mail info.dk.ammotec@ruag.com
Att.: Klaus Simonsen

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.